TELEFON: +40 (736) 334 876
 

Ciubar din lemn molid cu soba interioara aluminiu 27kW diametrul 1,8 m

  • 6.583 lei

Adaugă in Wishlist

Compară produsul

Fără TVA: 6.583 lei

Disponibilitate:

Producător: BALTRESTO

Cod produs: HT180

Etichete:  Ciubar din lemn molid cu soba interioara aluminiu 27kW diametrul 18 m

Ciubar din lemn molid cu soba interioara aluminiu 27kW diametru Ø 1,8m (5-6 Pers.)


Caracteristici:
Inaltime - 112cm;
Adancime - 98cm;
Grosime perete exterior - 41mm;
Grosime podea - 39mm;
Inaltime bancheta - 320mm;
Incalzitor - aluminiu.
Capacitate - 5-6 persoane maxim

Descriere:
În prezent, ciubarul din lemn cu o sobă încorporată a câștigat o popularitate semnificativă printre produsele spa și wellness. Această tendință poate fi explicată prin calitățile unice ale materialului utilizat pentru producerea lor. Lemnul nu este doar un material de construcție puternic, practic și durabil, dar este, de asemenea, absolut natural și benefic pentru sănătatea umană. De exemplu, uleiul esential de molid este folosit pe scara larga in aromoterapie, datorita capacitatii sale de a ameliora simptomele infectiilor tractului respirator superior si de a intari sistemul imunitar in general. În plus, inhalarea vaporilor de ulei esențial de molid va promova relaxarea, va reduce anxietatea și va îmbunătăți starea de spirit. Larice este, de asemenea, renumit pentru calitățile sale de vindecare. Este deosebit de util ca remediu antibacterian, antiinflamator și vindecare a rănilor. Într-adevăr, lemnul selectat cu atenție este o parte extrem de importantă a producției de tuburi fierbinți. Vă putem asigura că căldura relaxantă a apei calde și a aerului, plină cu mirosul de lemn, va deveni cel mai bun remediu pentru frig, stres, oboseală și depresie.
 
Ciubarul cu soba încorporata este împărțit în două părți: o zonă mai mică cu o sobă, care este separată de un gard de protecție și o zonă mai mare - pentru baie. Încălzitor încorporat în lemn încălzește apa în cada pentru aproximativ 5 ° într-o oră. Trebuie remarcat că viteza de creștere a temperaturii depinde de mai mulți factori. De exemplu, diametrul unei căzi fierbinți, cantitatea de apă, prezența / absența unui capac, temperatura exterioară și, desigur, tipul de lemn de foc. Vă rugăm să rețineți că cărbunele nu poate fi folosit, în timp ce mesteacănul uscat ar deveni cea mai bună alegere.


Standardele recomandate de calitate a apei în ciubar

Pentru a menține apa curata in cada fierbinte din fibră de sticlă sau molid, respectați cerințele simple pentru apa.
Valoarea corespunzătoare a pH-ului ar fi cuprinsă între 6,5 și 7,8. Apa trebuie de asemenea să nu conțină clor, 0,3-1,0 mg / l (1,2 mg / l este limita absolută).
 
Reguli pentru întreținerea ciuberelor din lemn cu apă, instalarea și îngrijirea.

Cada fierbinte este produsă din materiale naturale, ceea ce implică anumite condiții de utilizare. Nu există multe reguli și nici nu va dura prea mult timp și efort, dar veți avea ocazia să vă bucurați de băi fierbinți într-o cada fierbinte din lemn cu o sobă, pentru o lungă perioadă de timp.
 
În timpul primei utilizări a unei căzi fierbinți, probabilitatea de scurgere este destul de ridicată.
Nu vă faceți griji că este reacția naturală a lemnului.
Vă sfătuim să vă umpleți cada fierbinte cu apă de mai multe ori pentru a lăsa lemnul să absoarbă cantitatea necesară de apă. Această acțiune va permite umflarea căzii fierbinți, iar scurgerile vor dispărea.
In cazul în care ciubarul nu este suficient de umed, acesta poate solicita de două ori mai multă apă pe cât va fi necesar în viitor pentru umplere.
Interesant, contracția și umflarea termoizolației este de numai 10%, ceea ce face ca acest tip de material să fie mai potrivit pentru construcția căzilor cu apă caldă.
Este recomandabil să fie asezat la o înălțime de 5-15 cm deasupra nivelului solului (asigurați-vă că verificați nivelul de amplasare -  orizontal). Adâncimea apei ar trebui să fie egală pe tot perimetrul.
Cada poate fi așezată pe bușteni de lemn sau blocuri de beton, astfel încât acestia să poată prelua toata greutatea de câteva tone.
În timpul instalării, este necesară localizarea poziției de evacuare a apei. 
Ciubarul trebuie să fie umplut cel mult 15 cm de marginea superioară.
 
PRODUSUL NECESITA ASAMBLARE!
 

Pretul afisat este pe 1 buc
Preturile contin TVA.
Poza este cu caracter orientativ.
Preturile sunt valabile cu livrare la Cluj Napoca.
In pretul produselor nu este inclus transportul, instalarea sau manipularea ulterioara

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!