Transport gratuit la comenzi de peste 500 lei şi sub 25kg
TELEFON: +4 0364.630.054
 

Vopsea Epoxidică pentru Piscine

  • 210,00 lei

Epoxycoat-S Albastru Piscină 2 KG - Vopsea Epoxidică pentru PiscineDescoperiți  Epoxycoat-S Albastru Piscină, vopseaua epoxidică de înaltă calitate, ideală pentru acoperirea și protecția piscinelor.

* Câmpuri obligatorii

Prețul include T.V.A.
Credit module tbi bank RO 3.4.0

62.63 Lei x 4 rate

Adaugă in Wishlist

Compară produsul

Întreabă despre produs

Fără TVA: 210,00 lei

Disponibilitate: 10-20 zile

Producător: ISOMAT

Garanție: 2 ani

Cod produs: EPOXI2KG

Epoxycoat-S Albastru Piscină 2 KG - Vopsea Epoxidică pentru Piscine
Descoperiți  Epoxycoat-S Albastru Piscină, vopseaua epoxidică de înaltă calitate, ideală pentru acoperirea și protecția piscinelor.

Cu o greutate netă de 9.6kg, acest produs este special formulat pentru a oferi o finisare durabilă și estetică piscinelor dumneavoastră, asigurându-le o rezistență sporită la apă și produse chimice.


 Caracteristici principale:


Durabilitate excepțională: Epoxycoat-S oferă o protecție de lungă durată împotriva uzurii, fisurării și decolorării, menținându-și aspectul impecabil pentru mulți ani.

Rezistență chimică: Această vopsea epoxidică este concepută să reziste la substanțele chimice utilizate în întreținerea piscinelor, inclusiv clorul și alte produse de curățare.

Aderență excelentă: Formula sa inovatoare asigură o aderență puternică pe o varietate de suprafețe, inclusiv beton, mozaic și alte materiale comune folosite la construirea piscinelor.

Aplicare facilă: Epoxycoat-S poate fi aplicat ușor cu pensula, rola sau pulverizatorul, economisind timp și efort în procesul de aplicare


Mod de utilizare:


1. Pregătirea suprafeței: Asigurați-vă că suprafața este curată, uscată și liberă de praf, grăsimi sau alte impurități.

2. Amestecare: Amestecați bine componentele vopselei conform instrucțiunilor producătorului pentru a obține o consistență uniformă.

3. Aplicare: Aplicați vopseaua în straturi uniforme, lăsând să se usuce între aplicări. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă aplicarea a două straturi.
Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
SAL SOL