Transport gratuit la comenzi de peste 500 lei şi sub 25kg
TELEFON: +4 0364.630.054
 

Ciubar din lemn molid tratat termic cu soba exterioara aluminiu diametrul 1.8m 27 kW (7-8 pers.)

  • 14.438,00 lei

Ciubar din lemn molid tratat termic cu soba exterioara aluminiu diametrul 1.8m 27 kW (7-8 pers.)

* Câmpuri obligatorii

Prețul include T.V.A.
Credit module tbi bank RO 3.4.0

760.37 Lei x 24 rate

Adaugă in Wishlist

Compară produsul

Întreabă despre produs

Fără TVA: 14.438,00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor

Cod produs: THERMO180EX

Ciubar din lemn molid tratat termic cu soba exterioara aluminiu diametrul 1.8m 27kW (7-8 persoane)

Caracteristici:

Inaltime - 112cm;
Adancime - 98cm;
Grosime perete exterior - 41mm;
Grosime podea - 39mm;
Inaltime bancheta - 320mm;
Incalzitor - aluminiu;

Descriere:

Ciubarul din lemn nu influențează pozitiv numai organismul uman, ci face și designul instalației sau al grădinii în care este amplasat să arate mai confortabil și mai elegant. Niciuna dintre celelalte materiale de construcție nu are aceeași textura naturală, miros plăcut și culoare caldă. Gandindu-ne la băile calde sau reci în apă care au fost efectuate anterior într-un butoi de lemn vă ajută să scăpați de multe afecțiuni ale pielii, îmbunătățiți circulația sângelui si întăriți sistemul imunitar. În plus, orice tip de lemn saturează aerul cu numeroase substanțe sănătoase care curăță aerul din diferite bacterii dăunătoare și îl umple cu phytoncides. Înotarea într-un ciubar fierbinte din lemn cu o sobă externă va aduce multe emoții pozitive și va oferi sănătate fizică și psihică. Plasarea unui ciubar cu apa fierbinte din lemn undeva în grădina dvs. va oferi o oportunitate de a petrece seara de iarnă înghețată într-o atmosferă extrem de confortabilă și plăcută. Cea mai dulce plăcere este să va înmoiati în cada fierbinte, relaxantă, într-o vreme înghețată, când tot în jur este alb de zăpadă și vaporii se ridică din apă. După o zi lungă de lucru sau joacă pe pârtii, atât adulții, cât și copiii se vor bucura de baie într-o cadă cu hidromasaj. Cei mai viteji pot, de asemenea, să sară din cada și să se scalde în zăpadă pentru o vreme. Astfel de scăldat va aduce spirite înalte și o creștere a energiei pentru următoarele câteva zile. Cazanele noastre sunt produse în diferite forme și dimensiuni, pentru a răspunde așteptărilor și pentru a satisface cerințele clientului cel mai capricios! În plus, oferim o gamă largă de accesorii, pentru a vă face timpul liber mai bun! Tot ce trebuie să faceți este să vă luați cada în afară, să o umpleți cu apă și să puneți niște lemne de foc în sobă. Avantajele sobelor exterioare sunt evidente: Securitate mai mare Dimensiuni mai mici ale cadei care nu necesită spațiu suplimentar pentru aragaz Cenușa din sobă nu intră în cada și apa rămâne limpede.

Standardele recomandate de calitate a apei în ciubar

Pentru a menține apa curata in cada fierbinte din fibră de sticlă sau molid, respectați cerințele simple pentru apa.
Valoarea corespunzătoare a pH-ului ar fi cuprinsă între 6,5 și 7,8. Apa trebuie de asemenea să nu conțină clor, 0,3-1,0 mg / l (1,2 mg / l este limita absolută).
 
Reguli pentru întreținerea ciuberelor din lemn cu apă, instalarea și îngrijirea

Cada fierbinte este produsă din materiale naturale, ceea ce implică anumite condiții de utilizare. Nu există multe reguli și nici nu va dura prea mult timp și efort, dar veți avea ocazia să vă bucurați de băi fierbinți într-o cada fierbinte din lemn cu o sobă, pentru o lungă perioadă de timp.
 
În timpul primei utilizări a unei căzi fierbinți, probabilitatea de scurgere este destul de ridicată.
Nu vă faceți griji că este reacția naturală a lemnului.
Vă sfătuim să vă umpleți cada fierbinte cu apă de mai multe ori pentru a lăsa lemnul să absoarbă cantitatea necesară de apă. Această acțiune va permite umflarea căzii fierbinți, iar scurgerile vor dispărea.
In cazul în care ciubarul nu este suficient de umed, acesta poate solicita de două ori mai multă apă pe cât va fi necesar în viitor pentru umplere.
Interesant, contracția și umflarea termoizolației este de numai 10%, ceea ce face ca acest tip de material să fie mai potrivit pentru construcția căzilor cu apă caldă.
Este recomandabil să fie asezat la o înălțime de 5-15 cm deasupra nivelului solului (asigurați-vă că verificați nivelul de amplasare -  orizontal). Adâncimea apei ar trebui să fie egală pe tot perimetrul.
Cada poate fi așezată pe bușteni de lemn sau blocuri de beton, astfel încât acestia să poată prelua toata greutatea de câteva tone.
În timpul instalării, este necesară localizarea poziției de evacuare a apei. 
Ciubarul trebuie să fie umplut cel mult 15 cm de marginea superioară.

Întrebări recente

Întreabă despre acest produs

Opinii

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
SAL SOL