TELEFON: +4 (0737) 166 357
 

Filtrare

 • Price
  lei - lei
 • Manufacturers
  0
 • Stock Status
  0
  0
  0
  0

Categorii

ILUMINAT GRADINA

ILUMINAT GRADINA

Corp de iluminat exterior TURO
265,00 lei Fără TVA: 265,00 lei

Corp de iluminat exterior TURO Poți folosi corpul de iluminat Turo pentru a ilumina parcarea, trotuarul din grădină, drumul de acces, intrarea în casă sau garaj.Este din otel inoxidabil, abajuru..

Adaugă în Coş
Corp de iluminat pentru exterior ALMERIA
235,00 lei Fără TVA: 235,00 lei

Corp de iluminat pentru exterior ALMERIA Iluminarea indirectă integrată este asigurată de o diodă LED integrată cu o putere de intrare de 7W.Corpul de iluminat este proiectat pentru conectarea ..

Adaugă în Coş
Corp de iluminat pentru exterior cu senzor CORDOBA
210,00 lei Fără TVA: 210,00 lei

Corp de iluminat pentru exterior cu senzor CORDOBA Corpul de iluminat este echipat cu un senzor de mișcare, care economisește costurile de energie și lumina va străluci doar atunci când ai cu ade..

Adaugă în Coş
Corp de iluminat pentru exterior MALAGA
265,00 lei Fără TVA: 265,00 lei

Corp de iluminat pentru exterior MALAGA Corpul de iluminat este realizat din aluminiu negru de înaltă calitate, abajurul este din policarbonat.Corpul de iluminat este proiectat pentru instalare î..

Adaugă în Coş
Corp de iluminat pentru exterior solar cu senzor MILANO
270,00 lei Fără TVA: 270,00 lei

Corp de iluminat pentru exterior solar cu senzor MILANO Acest corp de iluminat pentru exterior este complet automat, fără fir, alimentat cu energie solară.Senzorul inteligent de mișcare detecteaz..

Adaugă în Coş
Corp de iluminat solar pentru exterior cu senzor NAPOLI
195,00 lei Fără TVA: 195,00 lei

Corp de iluminat solar pentru exterior cu senzor NAPOLI Aceast corp de iluminat cu senzor este complet automat, fără fir, alimentat cu energie solară.Senzorul inteligent de mișcare detectează miș..

Adaugă în Coş
Corp de iluminat solar pentru exterior MONZA
30,00 lei Fără TVA: 30,00 lei

Corp de iluminat solar pentru exterior MONZA Acest corp de iluminat solar este fără fir, alimentat cu energie solară.Este potrivit pentru iluminarea paturi de flori, poteci, stânci sau grădin..

Adaugă în Coş
Lampa de perete iluminata pentru exterior BARCELONA
90,00 lei Fără TVA: 90,00 lei

Lampa de perete iluminata pentru exterior BARCELONA Corpul de iluminat este realizat din aluminiu negru de înaltă calitate, abajurul este din policarbonat transparent.Corpul de iluminat este pro..

Adaugă în Coş
Lampa de perete iluminata pentru exterior BILBAO
75,00 lei Fără TVA: 75,00 lei

Lampa de perete iluminata pentru exterior BILBAO Excelent pentru pereții caselor, pergole, terase sau case de grădină.Este realizat din aluminiu de calitate superioara in negru, abajurul este di..

Adaugă în Coş
Lampa de perete iluminata pentru exterior IBIZA
105,00 lei Fără TVA: 105,00 lei

Lampa de perete iluminata pentru exterior IBIZA Este realizat din aluminiu de calitate superioara in negru, abajurul este din sticla.Corpul de iluminat este proiectat pentru montare pe perete cu..

Adaugă în Coş
Lampa de perete iluminata pentru exterior MADRID
45,00 lei Fără TVA: 45,00 lei

Lampa de perete iluminata pentru exterior MADRIDEste realizat din plastic rezistent la radiatiile UV.Metalul decorativ in negru are protectie anticoroziva.Corpul de iluminat este proiectat pentru m..

Adaugă în Coş
Lampa de perete iluminata pentru exterior SARDINIA
135,00 lei Fără TVA: 135,00 lei

Lampa de perete iluminata pentru exterior SARDINIA Corpul de iluminat este proiectat pentru montarea pe perete cu conectare la o distribuție electrică comună (230V).Sursa de lumină este asigurată ..

Adaugă în Coş
Lampa de perete pentru exterior VEGA
150,00 lei Fără TVA: 150,00 lei

Lampa de perete pentru exterior VEGA Corpul de iluminat cu LED emite lumină în toate direcțiile, creând astfel o iluminare indirectă foarte eficientă.Corpul de iluminat este proiectat pentru mo..

Adaugă în Coş
Lampa de perete solara pentru exterior cu senzor PALERMO
190,00 lei Fără TVA: 190,00 lei

Lampa de perete solara pentru exterior cu senzor PALERMO Corpul de iluminat este complet automat, fără fir și alimentat cu energie solară.Această lampă solară de perete este complet automată, făr..

Adaugă în Coş
Lampa de perete solara pentru exterior cu senzor ROMA
160,00 lei Fără TVA: 160,00 lei

Lampa de perete solara pentru exterior cu senzor ROMA Această lampă solară de perete este complet automată, fără fir, alimentată cu energie solară.Senzorul inteligent de mișcare detectează mișcar..

Adaugă în Coş
Afişare 1 - 15 din 16 (2 pagini)