În perioada 01-07.05 suntem închiși, comenziile fiind onorate începând cu data de 08.05
TELEFON: +4 (0737) 166 357
 
Cum ne pregătim corect piscina pentru sezonul rece - Ghid pas cu pas
04 Dec

Cum ne pregătim corect piscina pentru sezonul rece - Ghid pas cu pas

Posted By: POOL Times Read: 3281 Comments: 0

În timp ce sezonul rece se apropie, este momentul să ne gândim la pregătirea piscinei pentru iarnă. Iată un ghid detaliat despre cum să faci acest lucru corect și să te asiguri că piscina ta va fi în condiții excelente în primăvară.

1. Curățarea piscinei

Primul pas crucial în pregătirea piscinei pentru iarnă este curățarea completă a acesteia. Îndepărtează toate frunzele, insectele și alte materii de la suprafața apei. Utilizează un aspirator pentru a curăța fundul piscinei și asigură-te că peretii sunt liberi de alge sau murdărie.

2. Testarea și tratarea apei

Un aspect vital este menținerea calității apei în timpul sezonului rece. Folosește un kit de testare pentru a verifica nivelurile de pH, clor și alcalinitate. Ajustează aceste niveluri, dacă este necesar, pentru a preveni deteriorarea echipamentelor piscinei. Pentru o iernare eficientă, folosește soluția de iernare pentru piscina Steinbach disponibilă la LaTuaPiscina.ro.

3. Protejarea echipamentelor si a instalațiilor

Pentru a preveni deteriorarea echipamentelor piscinei în timpul iernii, este esențial să le protejezi corespunzător. Goleste instalația de apa, montează dopuri speciale pentru iernare și asigură-te că toate componentele electrice sunt izolate corespunzător. Un spărgător de gheață de încredere poate fi de ajutor pentru a menține gheața sub control, și poți găsi opțiuni excelente la LaTuaPiscina.ro.

4. Acoperirea piscinei

Ultimul pas este acoperirea piscinei cu o prelată sau o folie specială pentru iernat. Aceasta va proteja apa de contaminare și va împiedica pe cat posibil formarea de gheață periculoasă.

Cu acești pași simpli și folosind produsele potrivite, piscina ta va fi pregătită corect pentru sezonul rece. Asigură-te că faci toate aceste lucruri cu atenție pentru a te bucura de o piscină în stare excelentă în primăvară!

Related products

Spargator de gheata pentru piscine, 500mm
35,85 lei Ex Tax: 35,85 lei

Spargator de gheata pentru piscine, 500mmEste un corp plutitor din plastic, alcatuit din doua camere: camera inferioara se umple cu nisip (are un dop filetat) si camera superioara contine aer. Se cupleaza piesele printr-un carlig si se aseaza pe marginea piscinei.Pentru rezultate maxime va recomandam sa puneti plutitoarele anti-inghet pe tot perimetrul piscinei, plus o diagonala.Spargatoarele de gheata protejeaza finisajul piscinei in sezonul rece prin preluarea tensiunilor la formarea ghetii, astfel incat aceasta sa nu impinga in peretii piscinei.Dimensiuni: 500 x 250 x 30 mm..

Adaugă în Coş
Solutie iernare pentru piscina Steinbach 5l
100,00 lei Ex Tax: 100,00 lei

Solutie iernare pentru piscina Steinbach 5lUtilizarea agentului lichid de intretinere pe timp de iarna usureaza punerea in functiune a piscinei dumneavoastra primavara,Impiedica aderenta puternica a calcarului si depunerilor de murdarie precum si cresterea algelor.Dozare: Inainte de a adauga agentul de intretinere pe timp de iarna,reglati valoarea Ph la nivelul optim de 7.4 - 7.6.Dozarea se face cu 40-50ml/m3 apa.In cazul piscinelor cu o duritate ridicata a apei, recomandam dublarea cantitatii de dozare...

Adaugă în Coş
Solutie iernare pentru piscina Steinbach 1L
36,00 lei Ex Tax: 36,00 lei

Solutie iernare pentru piscina Steinbach 1lUtilizarea agentului lichid de intretinere pe timp de iarna usureaza punerea in functiune a piscinei dumneavoastra primavara,Impiedica aderenta puternica a calcarului si depunerilor de murdarie precum si cresterea algelor.Dozare: Inainte de a adauga agentul de intretinere pe timp de iarna,reglati valoarea Ph la nivelul optim de 7.4 - 7.6.Dozarea se face cu 40-50ml/m3 apa.In cazul piscinelor cu o duritate ridicata a apei, recomandam dublarea cantitatii de dozare...

Adaugă în Coş
Spargatoare de gheata pentru piscina GRE
28,56 lei Ex Tax: 28,56 lei

Este un corp plutitor din plastic, alcatuit din doua camere: camera inferioara care este umpluta cu nisip si camera superioara contine aer. Se cupleaza piesele printr-un carlig si se aseaza pe marginea piscinei.Pentru rezultate maxime va recomandam sa puneti plutitoarele anti-inghet pe tot perimetrul piscinei, plus o diagonala.Spargatoarele de gheata protejeaza finisajul piscinei in sezonul rece prin preluarea tensiunilor la formarea ghetii, astfel incat aceasta sa nu impinga in peretii piscinei.Dimensiuni: 39x19.5x5cm..

Adaugă în Coş

Write Comment

Categorii

SAL SOL